Då kan man snabbt fixa några varma mackor, som jag tycker är ett både enkelt och gott "nödproviant".
Nåja, jag tänker göra varma mackor, det är gott och man kan ju variera i det oändliga. Frågan är bara, vad har jag i skåpen som jag kan änvända ikväll? En hel del visar det sej,-så det är bara att bestämma sej eller så gör man flera sorter, det är inte heller så dumt.
Nu kom jag plötsligt på ett matprogram som gick på TV, för några år sedan, som jag tyckte var lite kul,-näe...inte den delen då dom kollade i folks garderober å så. Men själva idén,-"Här är ditt kylskåp" (tror jag det hette).
Min man som tycker att vårt kylskåp är nog så fullt, brukade kommentera deras ofta ganska tomma och säga, -"dom skulle se ditt". Jo, han har rätt. Det är oftast så fullt att jag får fixa och trixa, för att få in nya varor, då jag varit och handlat och sommartid har vi två kylskåp igång.
Men det känns bra,-då kan man oftast, -som nu ikväll, sno i hop nå´t ätbart.
Lägger in recept på bla mackorna, du ser på bilden i det här inlägget, i morgon under middagstips.
GO KVÄLL!
Gud vad sugen jag blev på varma mackor nu! Jag har börjat äta glutenfritt och det glutenfria mjuka brödet är allt annat än gott så jag äter bara hårt bröd numera...
SvaraRaderaVet du förresten om att "Här har du ditt kylskåp" börjar om på torsdag? Jag tänker titta eftersom jag gillade det programmet när det visades för evigheter sen.
Ser gott ut. Jag känner att jag borde planera mer än vad jag gör. Bor man som ni gör är det ju inte bara att åka och handla om man glömt nåt. Då är det bra att ha ett fyllt kylskåp. Det är som när vi är i Västerfjäll, aldrig tycker jag att matlagningen är så enkelt...beror nog helt och hållet på att jag planerar allt innan jag åker. Nu har jag varit dålig i fökylning och önskat att det funnits ett piller man kunde lägga på tallriken..!! Hi Hi..men bara för att jag varit sjuk! Annars är det kul med matlagning även om inspirationen sinar. Därför är din sida toppen, här kan man hämta recept! Gjorde schweizer färs för ett tag sen och idag blir det repris av den..super god och enkel. Jag gjorde en egen grönpepparsås till. Ha en fin dag!
SvaraRadera