VÄLKOMNA till halv 8 hos mej!

Mat är ett av mina intressen, men även trädgård, min finska lapphund Jakki, att fota (helst djur och natur), inredning och mycket annat smått och gott.
Jag är dock begränsad att utföra mina intressen, så jag får som sagt ta det i små "portioner".
Så den här bloggen kommer inte bara att handla om mina matvanor, eller kanske matovanor ;-)
Nej! Utan om allt och mycket mer som finns runt ikring också, - som gör att jag kliver ur sängen och välkomnar ännu en ny dag.


Du är hjärtligt välkommen att dela dom dagarna med mej.

söndag 20 november 2011

Helg med Elsa.

Oj, så fort den här helgen gick.
Tur min man är gammal hockeyspelare.
Vi har haft förmånen att få låna Elsa 5 år, som är min lillebrors dotter. Det har varit fullt upp och man blir ganska trött i både kropp och huvud,-men samtidigt är det väldigt roligt.
Bla så har hon och min man åkt skridskor, som var premiär för lilla Elsa. Det gick väl lite sisådär, men så var det ju som sagt 1:a gången.
Hon har fått välja vad vi skulle äta i helgen, så det blev hemlagad Pizza på fredagkväll, Hamburgare och Chili con carne på lördag och på söndag trodde jag att det skulle bli Pytt i panna, som hon också gillar, men hon valde en favorit i repris,- Chili con carne.
Här bakas det Pizza.
Till frukost åt vi Varmkorv m bröd, youghurt och limpmackor m majonäs, men majonäsmackorna fick vara för min och min mans del.
Så nu vill jag utan överdrift påstå, att vårt sug är stort efter en god halvblodig köttbit när vi åter är ensamma och återgår till våra favoriter.
Vi planerar att äta Älgbiff, som ska cognacsflamberas och till det klyftar vi potatis som ska friteras till. OJ, -jag känner riktigt suget i magen.

Hoppas Ni också haft en fin helg, -det har VI!

2 kommentarer:

  1. Har förstått att det varit full rulle och raka rör, man har inte hört ett pip från Båschanhållet denna helg. ;o)

    SvaraRadera
  2. Du skulle bara veta vad jag har ätit. Du skulle nog inte ens kallas för middag. Avokado med en kall god räkröra... Åt för två timmar sen och är redan hungrig igen så det blir snart lite kvällsmat :-)

    SvaraRadera