VÄLKOMNA till halv 8 hos mej!

Mat är ett av mina intressen, men även trädgård, min finska lapphund Jakki, att fota (helst djur och natur), inredning och mycket annat smått och gott.
Jag är dock begränsad att utföra mina intressen, så jag får som sagt ta det i små "portioner".
Så den här bloggen kommer inte bara att handla om mina matvanor, eller kanske matovanor ;-)
Nej! Utan om allt och mycket mer som finns runt ikring också, - som gör att jag kliver ur sängen och välkomnar ännu en ny dag.


Du är hjärtligt välkommen att dela dom dagarna med mej.

söndag 16 oktober 2011

Morgonstund har guld i mun(d).

Helgfrukostar, är mer som en liten lunch i vår lilla familj.
Idag blev det bacon och korv som blandas med råstekt potatis, som jag först steker för sej. Å så stekt ägg förståss! Mycke stekt å lite flottigt, -men man klarar sej i princip hela dagen och känner sej riktigt nöjd i magen.
Hotellfrukostar, är en klar favorit och har dom våfflor som ett gott avslut till kaffet, -ja då får dom 5 stjärnor av mej. Alla frukostar ska innjutas i lugn och ro,-vilket ibland är svårt på en del hotell, då vuxna och ungar springer och rycker å sliter som vargar. Man kan tro att dom inte sett mat förut och det är en nackdel, -men sådana hotell undviker jag.
Frukost över huvudtaget, är bra för kroppen och jag tror vi blir gladare och trevligare mot våra medmänniskor, då magen är nöjd. Det vet väl alla med känningar av blodsockerfall, -vilka sura människor de/vi kan vara. Ungar kan ju bli helt rabiata, eller trötta å alldeles viljelösa.
Så tänk på det....ÄT ORDENTLIG FRUKOST OCH LE mot välden.

1 kommentar:

  1. Tänk vilken "tur" jag har som kommer att få njuta av hotellfrukost en hel vecka med början på onsdag :-)

    SvaraRadera