Det finns ju så mycket gott att välja på, så jag har lite beslutsångest,-vad ska jag välja?

Älg eller Renfilé är gott.
Lamm är gott.
ALLT är gott!
Såg ett recept på gratinerad pilgrimsmussla, som jag skulle vilja testa som en del av en förrätt. Det kan vara kul med något nytt, då det är rackarns lätt att man går på "säkra kort". Jag brukar tillaga pilgrimsmussla, men gratinerat den har jag aldrig gjort,-så Det blir nytt.

Å så vad det ju då middagen........hmmmm.......jag kan inte bestämma mej.
Kanske dax att prova något nytt.
Kanske DU har något bra förslag som jag kan få ta del av, det skulle va jättekul. Jag lovar att fota och sätta ut både recept och bild här på bloggen,-ja det blir så kul.
Mejla mej! johansson_helena@msn.com
Jag ser fram emot DITT förslag.
Här blir det något med gravlax till förrätt, oxfilé med något tillbehör till varmrätt och päroncarpaccio till efterrätt. Efterrätten är otestad så den blir nog mest spännande :-)
SvaraRaderaVet inte hellre vad det blir för mat..men det brukar lösa sig. Har det mesta hemma..tror jag.
SvaraRaderaGlassmaskinen har jag invigt..det blev jättegott och väldigt enkelt. Jag följde ett av recepten som följde med. Kom bara ihåg att inte överskrida mängden vätska då pyser det över!
Det blir nog jättegott Siv :-)
SvaraRaderaLilla Elsa ska vara här över nyår, då hennes mor & far jobbar, så jag tänkte att det kunde va kul att göra egen glass,-men den måste ju va rosa ;-) Det fixar jag med hallon mm Maria.
Synd att ni inte gav mej nå´t tips på middagen.
Jonny vill ha flamberad älgfilé och potatisgratäng, så det kanske blir det, -om det inte kommer in nå´t bra tips ;-))
TACK! För era inlägg.
Vi ska fira nyår i Luleå med våra vänner, vårt uppdrag i år är att fixa varmrätten.
SvaraRaderaJag funderar på tournedous med hemlagad bea sås,
eller plankstek med oxfile o hemlagad bea.
Det lutar åt tournedous (på Älgfilé) här också, flamberad i cognac8eller calvados)och på det grädde. Blir så rackarns gott med grön eller svartpeppar i.
SvaraRaderaTournedous är den tjockaste biten på filén, sen kan man utveckla den som man vill ;-))
Beasås är en utmaning....kan skära sej om man har otur, -men det fixar du Ann-Catrin.